Ogłoszenie

#1 2010-01-11 08:56:53

kwoona

Użytkownik

Punktów :   

najlepszy mini aparacik

Jaki jest wg was najlepszy mały aparat cyfrowy?
Taki rodzinny, taki podróżniczy.

Jakie macie? Jakich używacie?

Wg mnie ciekawym aparatem jest ten canon: http://winmar.pl/p5174,Canon_PowerShot_SX_200_IS.html

#2 2010-01-15 12:37:11

JackDaniels

Użytkownik

Punktów :   

Re: najlepszy mini aparacik

maleństwo, ale ma świetną optykę i bardzo dobrą matryce. Pod pewnymi względami nawiązuję do technologii lustrzankowej i to pewnie dlatego ceny kompaktów i DSLRów zaczynają się do siebie zbliżać a aparaty hybrydowe zyskują coraz większą popularność. A porpos cen, widze, że w tym winmar.pl można sobie wziąc sprzęt na raty, a co za tym idzie - celować w lepszy sprzęt.

#3 2010-01-19 13:27:22

Dzikusek88

Użytkownik

Punktów :   

No cóż, maleństwo, ale jeśli ktoś właśnie tego szuka, to z pewnością taka foto - drobinka przypadnie mu do gustu. Wydaje mi się, że to dobry pomysł dla ludzi, którzy właśnie potrzebują kompaktowego urządzenia na wycieczkę. Choć mnie osobiście żal by było wydawać tyle kasy na aparat, który nie jest lustrzanką.

#4 2010-01-28 12:22:25

kwoona

Użytkownik

Punktów :   

No a mi żal nie jest, bo z lustrzanką nie mialabym ochoty ciagac sie po górach czy leżec na plazy, gdzie ludzie wchodza ci na głowę i sypia wszędzie piaskiem. A ja nie chcialabym wytrzepywac piasku z obiektywu czy lustra.
Dlatego sądzę, że canonic z winmaru jest wprost idealny ;]

#5 2010-02-17 09:09:06

czkoladowa

Użytkownik

Punktów :   

Ja najbardziej cenię sobie aparaty canona i mam zarówno lustrzankę cyfrową canona, jak i mały aparacik kompaktowy. Kompakt mam taki: http://www.1komp.pl/produkt-24-107-250-26837,aparaty_kompaktowe_aparat_canon_dsc_ixus_100_is_srebrny.htm  Chociaż tenp owe shot którego pokazujesz jest dobry, moim zdaniem power shoty w ogóle sa najlepsze spośród tych małych klompakcików

#6 2010-03-11 09:13:00

kwoona

Użytkownik

Punktów :   

No i w końcu padło na Powershota z winmaru.
Jestem ultra zadowoloną posiadaczką tego maleństwa od jakichś 2 tygodni?
Jest fajny, lekki, ładne filmy robi i w ogóle spełnia wszystkie moje oczekiwania
Jesli my slicie albo keidykolwiek wpadnie wam do głowy, żeby kupić sobie kompakt to polecam tego canona
No chyba, że już kompakty macie.
A macie?

#7 2010-04-02 07:07:11

myszka24

Użytkownik

Punktów :   

O jej ja też ostatnio zastanawiałam się nad tym, jaki aparat kupić. żeby był mały ale też, żeby robił bardzo ładne zdjęcia.
Myślałam o czymś takim http://www.magicznaplaneta.pl/dzial/foto/kategoria/?id=90&prod=101504 co myślicie. Myślicie, że warto, czy może jednak postawić na coś innego. Jeśli macie jakieś inne typy to mam nadzieje, że się podzielicie ze mną opiniami, jaki aparat wybrać?/

#8 2010-04-02 07:50:04

czkoladowa

Użytkownik

Punktów :   

Dobrze się prezentuje ten aparacik, Olympusy robią raczej niezłe kompakty. Ostatnio natknęłam się na bardzo przyjemny aparacik Fuji: http://www.1komp.pl/produkt-24-107-254-38866,aparaty_kompaktowe_aparat_fuji_finepix_f70_exr_czarny.htm  Miałam kiedyś jakiś aparat fuji i byłam zadowolona z niego bo robił bardzo ładne zdjęcia. Dla osoby, którą interesuje w zasadzie pełna automatyka w aparacie będzie dobry bo sam dobierze najlepsze parametry i kolorystycznie zdjęcia są super, nasycone ale nie sztuczne. I w cenie dobrej jest ten aparat

#9 2010-08-17 14:20:55

kwoona

Użytkownik

Punktów :   

Mi sie ostatnio zmieniłam podejście do aparatów cyfrowek aka kompakty. Doszłam do wniosku, że dobrze gdy mają ustawienia manualne. Wiadomo, że w kompaktach te ustawienia manualne sa grubo przereklamowane, ale lepsze to niż nic. Nie sądzicie?

#10 2010-09-20 09:26:50

cosy

Użytkownik

Punktów :   

To prawda, że fajnie mieć ustawienia manualne wtedy można o wiele więcej zdziałać i inne efekty zrobić. ja ostatnio zastanawiam się nad zakupem aparatu podwodnego. Wyjeżdżam na kurs nurkowania i chciałabym uwiecznić rafy koralowe. Znalazłam taki tani sprzęt i zastanawiam się czy jest on dobry i wystarczający: http://www.wasserman.pl/index.php?products=product&prod_id=1423

Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Google bot last visit powered by Gbotvisit.com licznik odwiedzin stron
Darmowe Ogłoszenia Agro-Centrum I Darmowy Katalog Agro-Centrum I Darmowe Forum Agro-Centrum

Stopka forum

RSS