Witam,
Czy któraś z Pań używała może tego urządzenia? Możecie coś napisać jak się sprawuje, sprawdza, czy opłaca się go zamówić? Będę wdzięczna za wszelkie informacje na ten temat. Aha najważniejsze chyba czy stanowi ono alternetywę czy uzupełnienie dla klasycznego żelazka.
p.s. nie mogę dodać linka do prouktu, więc proszę wpiasać w googlach "Prasowacz Parowy SteaMaster" i wyskoczy strona z tym urządzeniem
katarzzynaNowy użytkownik
Nie korzystam bo nie wiedziałam, że jest już w Polsce to. Kiedyś używałam jak byłam w Stanach u siostry i pamiętam, że super się prasowało. Teraz sama sobie to sprawię bo kosztuje nie aż tak znów dużo, a sprawdza się idealnie. Tzn ja nie miałam problemu z obsługą i szybko się przestawiłam na prasowanie bez deski do prasowania. Jak sobie kupię to napiszę więcej na świeżo.
A po co szukać jakiejś alternatywy dla klasycznego żelazka? Moim zdaniem to urządzenie jest średnim pomysłem. Nie za bardzo rozumiem dlaczego ktoś chciałby go mieć. Moim zdaniem dobre żelazko w zupełnosci wystarcza, no i jest tańsze( przypuszczam)