Ogłoszenie

• Index
  •  » TVN
  •  » Talk Show Kuba Wojewódzki

#1 2009-07-10 19:41:52

administrator

Administrator

Punktów :   

Talk Show Kuba Wojewódzki

Forum przeznaczone talk show Kuba Wojewódzki

http://www.fototube.pl/pictures/userbark.png
http://agro-centrum.net/images/sygnaturaagrocentrum.jpg

#2 2010-07-16 11:11:35

czkoladowa

Użytkownik

Punktów :   

Re: Talk Show Kuba Wojewódzki

Przestałam to oglądać. Dawniej było bardzo błyskotliwie, ciekawi goście, ciekawe pytania. Lubiłam zastanawiać się, kto przejmie prowadzenie, Wojewódzki, czy gość. W zależności od tego, kto przychodził i co miał do powiedzenia, albo brylował Wojewódzki, albo gość. Pamiętam jeden odcinek, w którym występował Mezo w roli głównej i totalnie bez jego udziały, woli i tak dalej Wojewódzki zrobił z niego klauna, ale w taki sposób, że tamten nawet nie zdawał sobie sprawy, że robiony jest w balona. Podobało mi się to. Teraz mam wrażenie, że zadaje on w kółko te same pytania i chodzi mu tylko o to, żeby samemu błyszczeć.

#3 2011-12-21 11:08:56

Nikopol

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Talk Show Kuba Wojewódzki

Podzielam opinię przedmówcy. Program jest słaby, a pan Kuba na siłę  udaje młodzieniaszka którym już dawno nie jest.  A pomyśleć że zbijał się ostro z Krzysia Ibisza. W tym programie już o nic właściwie nie chodzi - o nic poza szyderstwem i utrwalaniem stereotypów.

• Index
  •  » TVN
  •  » Talk Show Kuba Wojewódzki
Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Google bot last visit powered by Gbotvisit.com licznik odwiedzin stron
Darmowe Ogłoszenia Agro-Centrum I Darmowy Katalog Agro-Centrum I Darmowe Forum Agro-Centrum

Stopka forum

RSS