Ogłoszenie

#1 2010-08-24 12:37:13

Doryn

Nowy użytkownik

Punktów :   

Piekarnik

Witam wszystkich
w nowym domku robię kuchnie i mam pewne pytanie.
w czym rzecz - szukam piekarnika
upatrzyłem sobie ten
http://okazyjni.pl/frame.php?kupon=1621
drugi na liście

pytanie moje w związku z nim. czy ktoś ma taki albo podobny sprzęt tej marki. konkretnie mówię o Amice.

szukam jakichś opinii, bo jedni mówią ok, a inni, że lepszy indesint będzie
dlatego chce sie poradzić.
będę wdzięczny za opinie.

#2 2010-09-08 07:34:52

DellFIN

Użytkownik

Punktów :   

Re: Piekarnik

Nie wiem jak teraz jest z amiką. kiedyś maiłem ich sprzęt w domu i nie mogłem narzekać, ale teraz coraz częściej spotykam się z negatywnymi opiniami A tak poza tym to link trochę nie działa - przynajmniej u mnie. Od siebie powiem Ci jeszcze, że widziałem kiedyś taki mini piekarnik, toster i grill w jednym tefala. Możesz zajrzeć na electro.pl bo tam go znalazłem. Może Ci się spodoba.

#3 2010-09-28 09:11:29

cosy

Użytkownik

Punktów :   

Ja miałam w rodzinnym domu Amicę i jestem bardzo zadowolona z piekarnika tej marki. Bardzo dobrze się w nimi piecze ciasta jak i mięso. Teraz próbuję coś kupić do swojego nowego mieszkania i patrząc na ceny to Amica bardzo dobrze stoi. W medialuxie można kupić już za niecałe 700 zł : http://www.medialux.pl/dzial/agd/kategoria/?id=40&prod=3882

#4 2012-08-12 21:03:07

Internetowy

Użytkownik

Punktów :   

Tak za te pieniądze to i może niezły wybór, ale czasem lepiej kupić trochę lepszy sprzęt działający dłużej. Ja bym polecił piekarnik Samsunga FQ159UST. Co prawda kosztuje te 1700zł ;x ale:
"(...) to urządzenie łączące w sobie funkcjonalność piekarnika elektrycznego i kuchenki mikrofalowej. Piekarnik posiada 8 funkcji użytkowych. Wśród nich jest grill elektryczny, który pozwala na pieczenie potraw przy użyciu grzałki o zwiększonej mocy. Termoobieg pozwala na równomierne rozprowadzenia ciepła po całym piekarniku, dzięki czemu pieczenie jest bardziej skuteczne, a potrawy pieką się krócej. Kuchenka posiada wbudowaną opcję pieczenia lub wspomagania pieczenia za pomocą mikrofal, dzięki czemu łączy w sobie funkcjonalność wielu urządzeń, zwiększa efektywność i komfort użytkowania."

#5 2012-08-30 10:32:37

george25

Użytkownik

Punktów :   

ja dla przykładu jestem zwolennikiem producenta siemens. Posiadam większość sprzętu tej firmy również piekarnik

#6 2013-04-16 08:38:17

uagieli4

Nowy użytkownik

Punktów :   

Warto wybrać piekarnik z wymuszonym obiegiem powietrza, grille,m turbogrillem i termosondą do potraw

Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Google bot last visit powered by Gbotvisit.com licznik odwiedzin stron
Darmowe Ogłoszenia Agro-Centrum I Darmowy Katalog Agro-Centrum I Darmowe Forum Agro-Centrum

Stopka forum

RSS