Ogłoszenie

#1 2009-08-15 17:03:53

trophy250

Nowy użytkownik

Punktów :   

zmywarka bosch SRV 53MO3EU nie pobiera wody

Witam. Kupiłem jakieś 2 mieś temu zmywarkę marki: bosch SRV 53MO3EU do zabudowy. i dopiero dzisiaj ją odpalałem po dzisiaj wsypałem soli. I odpalam ją (wcześniej odkręciłem zawór od wody tam obok takiego dużego filtra) i włączam zmywarkę a ona nic:( świeci się kontrolka że brak pobierania wody. a potem zgasła a zmywarka nie pobiera wody tak jak i niepobielała Sad tylko słychać taki dźwięk jakby pralka powoli się rozkręcała. wlałem tam na dole ze 3 szklanki wody i włączyłem to w moment wyssało do odpływu. Czytałem instrukcję ale nic tam nie piszę. Raz zaczęła piszczeć i się zapaliła kontrolka 'end'. Ale t tylko raz. Co się mogło jej stać? wo gule nie pobiera wody. czasami się pali kontrolka od wody:(
p.s zmywarka ma 2 szuflady na dole i górze.

#2 2009-12-30 10:04:20

myszka24

Użytkownik

Punktów :   

Re: zmywarka bosch SRV 53MO3EU nie pobiera wody

No niestety nie wiem co ci poradzić. Bo skoro przeczytałeś instrukcje i nic nie działa to może powinieneś się skontaktować ze sklepem, w którym ją kupiono. Bo być może zmywarka jest uszkodzona. Ale może jeszcze raz warto przejrzeć instrukcję

Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Google bot last visit powered by Gbotvisit.com
Darmowe Ogłoszenia Agro-Centrum I Darmowy Katalog Agro-Centrum I Darmowe Forum Agro-Centrum

Stopka forum

RSS