Administrator
Jakiego producenta lodówek polecacie?
LODÓWKI AEG
LODÓWKI AMICA
LODÓWKI ARISTON
LODÓWKI BEKO
LODÓWKI BOSCH
LODÓWKI CANDY
LODÓWKI DAEWOO
LODÓWKI ELECTROLUX
LODÓWKI GORENJE
LODÓWKI HOOVER
LODÓWKI INDESIT
LODÓWKI LG
LODÓWKI LIEBHERR
LODÓWKI MASTERCOOK
LODÓWKI MIELE
LODÓWKI PANASONIC
LODÓWKI POLAR
LODÓWKI SAMSUNG
LODÓWKI SHARP
LODÓWKI SIEMENS
LODÓWKI SMEG
LODÓWKI TEKA
LODÓWKI WHIRLPOOL
LODÓWKI ZANUSSI
To zalezy od wielu czynników- ile masz pieniędzy, jakie mieszkanie no i preferencje-"no frost", "side by side". Ponieważ tego nie napisałeś mogę odnieść sie tylko do własnych doswiadczeń. Ja mam Boscha i jestem absolutnie zachwycona a mamie kupiłam Siemensa- nie narzeka, jedyny minus to taki ,że trzeba ją często czyścić. Na torres.pl mają ogromny wybór i chetnie cos ci doradzą( tak jak mnie- trafili w 10)
Użytkownik
podoba mi się taka lodówka indesit http://www.electro.pl/produkt-INDESIT_Lodowka_BAAN_13_2B_udzial_w_losowaniu_wyprawy_do_Afryki-15103,105.html podobno dobry sprzęt, ale nie lubię kupować, dopóki nie poznam opinii. Czy ktoś miał do czynienia z AGD firmy Indesit??
Użytkownik
A mnie się podoba coś takiego:
http://magicznaplaneta.pl/dzial/agd/kategoria/?id=35&prod=81045
Uważam, że Amica to dobry (chyba) polski producent. Poza tym jest bardzo wielofunkcyjna i w całkiem przystępnej cenie. No i bardzo podoba mi się to, że jest podzielona część chłodząca i część mrożąca. To dobre rozwiązanie, dla osób żyjących na mrożonkach :-) Jak ja ;-)
Znacie może sklep redcoon.pl? Kupiłam u nich kilka rzeczy m.in. zmywarkę i lodówkę - maja bardzo duży wybór produktów RTV i AGD, nawet tych marek, których nie można dostać jeszcze w polskich sklepach. Jak macie trochę czasu, to zerknijcie na ich stronkę
Ja kupiłam jakiś czas temu lodówkę elektrolux na moderni.pl i jestem z niej bardzo zadowolona. Zaskoczona byłam też szybką i sprawną dostawą. Moja lodówka jest naprawdę super. I po tym jak zaczęłam korzystać z usług sklepów internetowych, chyba przestanę korzystać z usług sklepów stacjonarnych, bo zakupy przez internet są moim zdaniem dużo bardziej wygodne;)
Czas mija a ja nadal jestem zadowolona z zakupionej na torres.pl lodówki:) Wydaje mi się,że wybór producenta jest bardzo istotny- na jakiej innej podstawie można sobie wyrobić zdanie na temat sprzętu?
Użytkownik
Sama w domu mam lodówkę bosha i jestem bardzo zadowolona z niej. Stoi w mojej kuchni już naprawdę kilka ładnych lat i jeszcze nie miałam z nią nigdy żadnego problemu. Mnie się bardzo podobają lodówki side-by-side, w czarnym lśniącym kolorze Ale nietety trzeba mieć dużą kuchnię, żeby taką lodówkę sobie sprawić
A co powiecie o takim czymś: http://www.1komp.pl/produkt-13-182-2122-38314,lodowki_chlodziarka_ardo_mpo_34shrb___budka_telefoniczna.htm Jak dla mnie rewelacyjny pomysł!
Bosch jest o.k ale moim zdaniem ciut przereklamowany. Ja zdecydowałabym sie raczej na firmę Indesit, zerknij na ten model http://www.moderni.pl/towar-3098-lodowka_indesit_ban_10_.html jest naprawdę tani a niech cena cię nie zmyli- to znakomity sprzęt, moja mama dostała taką od taty i jest bardzo zadowolona
Ja jakiś czas temu zastanawiałem się nad kupnem lodówki i z a+b wyszło mi że kupiłem
Lodówkę marki Candy.
Fakt, że kierowałem się nie zawodnością mojej pralki Candy którą mam już 7rok i jeszcze nic jej nie dolegało.
I myślę że to był dobry wybór.
Całkiem fajna ta lodówka z moderni.pl, cena dość przystępna. Nie wiem jak to jest z tymi lodówkami,ale mój sąsiad "złota rączka" opowiadał mi,że te,które mają dużo bajerów bardzo szybko się psują. Cos w tym musi być...
Bosch Bosch Bosch:) Na tej marce się jeszcze nigdy nie zawiodłam dlatego polecam z całego serca pralki, lodówki, zmywarki i co tylko nawet telewizory lcd
Cena jest ważna,ale bez przesady. Za dobry sprzęt trzeba trochę zapłacić i z tym trzeba się liczyć. Jest takie powiedzenie,ze co tanie to drogie. W przypadku sprzętu agd świetnie się sprawdza . Co z tego,że ma sprzet na gwarancji skoro się na przykład popsuje i zostanę na cały dzień bez lodówki?